image

Basiscursus 2021

Start: 30/10/2021 - 12:00 - Einde: 06/11/2021 - 18:00


Locatie en adres: Vakantiecentrum Flipper - Sint-Elisabethlaan 16, 8660 De Panne (België)


Prijs: €150,00Georganiseerd door: De Dienst (DD) || Roeselare-Tielt


Basiscursus, wat is dat?
Ben je met Kazou mee geweest op vakantie? Wil je meer te weten komen over het monitor zijn in onze organisatie? Dan hebben wij speciaal voor jou de geattesteerde basiscursus tot animator! Deze gaat door tijdens de herfstvakantie. Voor een week plezier zakken we samen af naar 'De Panne'.

'We', dat zijn 90 cursisten en 17 waanzinnige instructeurs. Een week lang nemen zij je mee op sleeptouw. Ze geven je de kriebels, je wordt enthousiasteling en leert buiten je creatieve grenzen kleuren! Op een creatieve en speelse manier krijg je de nodige bagage mee om in de zomer voor het eerst moni te zijn op één van onze vakanties.

Onze basiscursus 2021 staat open voor iedereen van geboortejaar 2006.


Attest 'animator in het jeugdwerk'
We organiseren met Kazou een geattesteerde cursus, erkend door de Vlaamse overheid. Het traject naar het attest 'animator in het jeugdwerk' bestaat uit 3 stappen:

STAP 1: Je volgt de basiscursus bij Kazou binnen het verbond van de regio waar jij woont. Belangrijk is dat je de volledige periode aanwezig kan zijn op cursus. Vervroegd vertrek en latere aankomst is niet mogelijk.

STAP 2: Je doet je stage (50u) op 1 van de Kazou-vakanties en wordt hierbij begeleid van de voorbereiding tot op het einde van deze stage. (Je kan er ook voor kiezen om je stage bij een andere erkende organisatie te doen).

STAP 3: Je volgt een feedbackmoment van 4 uur waarbij je terugblikt op je volledige traject.

Nadat je deze 3 stappen succesvol hebt doorlopen, kan jij je eigen attest afdrukken en mag jij je officieel Animator noemen!


Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.


Kazou Roeselare-Tielt

t.a.v. Elke Soenen
Beversesteenweg 35 - 8800 Roeselare
050/44.03.42

vrijwilligers.roetie@kazou.be

Contactgegevens:


Naam: Educatief medewerker Kazou Roeselare-Tielt

E-mail: vrijwilligers.roetie@kazou.be

Telefoon: 050/440342

Vervoersinfo:


Voor deze activiteit wordt een bus voorzien. Verdere info omtrent opstapplaats en tijdstippen worden gecommuniceerd via het infoboekje.


Toon locatie op de kaart

Kandidaat stellen

Kandidaat stellen voor deze activiteit kon tot 02/09/2021 en is dus niet meer mogelijk.