image

Basiscursus 2023 - RTI - Herfst

Start: 28/10/2023 - 12:00 - Einde: 04/11/2023 - 18:30


Locatie en adres: Vakantiecentrum Flipper - Sint-Elisabethlaan 16, 8660 De Panne (België)


Prijs: €170,00



Georganiseerd door: De Dienst (DD) || Roeselare-Tielt


Basiscursus 2023; w@=d@?

Droom je er al altijd van om monitor te worden bij onze organisatie? Sta je al te kwispelstaarten bij het woord "animeren"? Heb je zin om deelnemers de vakantie van hun leven te bezorgen? Heb jij een grote honger naar kennis over het monitorschap? Dan hebben wij speciaal voor jou de geattesteerde basiscursus tot animator! . Deze gaat door tijdens de herfstvakantie. Voor een weekje Kazouplezier zakken we samen af naar De Panne.

'We', dat zijn ongeveer 90 cursisten en 17 waanzinnige instructeurs. Een week lang nemen wij je mee op sleeptouw. We geven je de nodige Kazoukriebels en leert buiten je creatieve grenzen kleuren! Op een creatieve en speelse manier krijg je de nodige bagage mee om in de zomer voor het eerst moni te zijn op één van onze vakanties.

VOORWAARDEN om deel te nemen:

  • je bent minimum 15 jaar op het moment dat de cursus start. Dit is een regel opgelegd vanuit de overheid.
  • je wordt 1617, 18 of 19 jaar in het jaar 2024 (dus het jaar waarop je als monitor een vakantie begeleid). 
  • je houdt vrijdagavond 13 oktober 2023 vrij voor het infomoment.
  • je bent vrij van 28 oktober tot en met 4 november 2023 voor de cursus zelf.
  • je bent razend enthousiast om moni te worden bij Kazou!

Attest 'animator in het jeugdwerk'
We organiseren met Kazou een geattesteerde cursus, erkend door de Vlaamse overheid. Dat betekent dat je op het einde van je traject een attest "animator in het jeugdwerk" ontvang. Het traject naar dit attest bestaat slechts uit twee stappen:

STAP 1: Je volgt de basiscursus bij Kazou binnen het verbond van de regio waar jij woont. Belangrijk is dat je de volledige periode aanwezig kan zijn op cursus. Vervroegd vertrek en latere aankomst is niet mogelijk.

STAP 2: Je doet je stage (50u) op één van de Kazou-vakanties en wordt hierbij begeleid vanaf de voorbereiding tot op het einde van deze stage. 

Nadat je deze twee stappen succesvol hebt doorlopen, kan jij je eigen attest afdrukken en mag jij je officieel Animator noemen.

BELANGRIJK

  • door deze inschrijving beland je op de kandidatenlijst. Dit is nog geen garantie op een plaats op de cursus. Dit is de eerste stap van je kandidatuur en deze vervolledig je door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.
  • wanneer je succesvol op de kandidatenlijst bent ingeschreven, ontvang je van ons een automatische mail. Pas later krijg je de definitieve bevestiging of je al dan niet mee mag op cursus. Dit kan dus nog een tijdje duren!
  • indien je aangeduid wordt als cursist voor de cursus ontvang je enkele maanden voordien meer info en een factuur. Dit is een vaste prijs maar wordt door sommige jeugddiensten deels of volledig terugbetaald (meer info bij de jeugddienst van je gemeente).
  • indien je definitief ingeschreven bent, hangen hier ook annuleringsvoorwaarden aan vast. Voor de annuleringsvoorwaarden verwijzen we graag naar onze website (punt 8: Algemene annuleringsvoorwaarden). De facturen sturen wij uit begin september.

Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op via mail (vrijwilligers.roetie@kazou.be) of telefonisch (050 44 03 42 t.a.v. Janne of Steffy). 





Contactgegevens:


Naam: Janne Vanduynslager

E-mail: vrijwilligers.roetie@kazou.be

Telefoon: 050 44 03 42

Vervoersinfo:


We voorzien een bus die ons van Roeselare naar De Panne en terug brengt!


Toon locatie op de kaart

Kandidaat stellen

Kandidaat stellen voor deze activiteit kon tot 19/10/2023 en is dus niet meer mogelijk.