image

Basiscursus 2022

Start: 29/10/2022 - 12:00 - Einde: 05/11/2022 - 18:00


Locatie en adres: Vakantiecentrum Flipper - Sint-Elisabethlaan 16, 8660 De Panne (België)


Prijs: €155,00Georganiseerd door: De Dienst (DD) || Roeselare-Tielt


Basiscursus 2022; w@=d@?
Droom je er al altijd van om monitor te worden bij onze organisatie? Sta je al te kwispelstaarten bij het woord "animeren"? Heb je zin om deelnemers de vakantie van hun leven te bezorgen? Heb jij een grote honger naar kennis over het monitorschap? Dan hebben wij speciaal voor jou de geattesteerde basiscursus tot animator! . Deze gaat door tijdens de herfstvakantie. Voor een weekje Kazouplezier zakken we samen af naar De Panne.

'We', dat zijn 95 cursisten en 17 waanzinnige instructeurs. Een week lang nemen wij je mee op sleeptouw. We geven je de nodige Kazoukriebels en leert buiten je creatieve grenzen kleuren! Op een creatieve en speelse manier krijg je de nodige bagage mee om in de zomer voor het eerst moni te zijn op één van onze vakanties.

VOORWAARDEN om deel te nemen:

  • je bent minimum 15 jaar op het moment dat de cursus start. Dit is een regel opgelegd vanuit de overheid.
  • je wordt 1617, 18 of 19 jaar in het jaar 2023 (dus het jaar waarop je als monitor een vakantie begeleid). 
  • je bent vrij van 29 oktober tot en met 5 november 2022 voor de cursus zelf
  • je bent razend enthousiast om moni te worden bij Kazou!

Attest 'animator in het jeugdwerk'
We organiseren met Kazou een geattesteerde cursus, erkend door de Vlaamse overheid. Dat betekent dat je op het einde van je traject een attest "animator in het jeugdwerk" ontvang. Het traject naar dit attest bestaat slechts uit twee stappen:

STAP 1: Je volgt de basiscursus bij Kazou binnen het verbond van de regio waar jij woont. Belangrijk is dat je de volledige periode aanwezig kan zijn op cursus. Vervroegd vertrek en latere aankomst is niet mogelijk.

STAP 2: Je doet je stage (50u) op één van de Kazou-vakanties en wordt hierbij begeleid vanaf de voorbereiding tot op het einde van deze stage. 

Nadat je deze twee stappen succesvol hebt doorlopen, kan jij je eigen attest afdrukken en mag jij je officieel Animator noemen.

BELANGRIJK

  • door deze inschrijving beland je op de kandidatenlijst. Dit is nog geen garantie op een plaats op de cursus. Dit is de eerste stap van je kandidatuur en deze vervolledig je door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.
  • wanneer je succesvol op de kandidatenlijst bent ingeschreven, ontvang je van ons een automatische mail. Pas later krijg je de definitieve bevestiging of je al dan niet mee mag op cursus. Dit kan dus nog een tijdje duren!
  • indien je aangeduid wordt als cursist voor de cursus ontvang je enkele maanden voordien meer info en een factuur. Dit is een vaste prijs maar wordt door sommige jeugddiensten deels of volledig terugbetaald (meer info bij de jeugddienst van je gemeente).
  • indien je definitief ingeschreven bent, hangen hier ook annuleringsvoorwaarden aan vast. Voor de annuleringsvoorwaarden verwijzen we graag naar onze website (punt 8: Algemene annuleringsvoorwaarden). De facturen sturen wij uit begin september.

Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op via mail (vrijwilligers.roetie@kazou.be) of telefonisch (050 44 03 42 t.a.v. Paulien of Steffy). 

Contactgegevens:


Naam: Paulien Bousson

E-mail: vrijwilligers.roetie@kazou.be

Telefoon: 050440342

Vervoersinfo:


Voor deze activiteit wordt een bus voorzien. Verdere info omtrent opstapplaats en tijdstippen worden gecommuniceerd via het infoboekje.


Toon locatie op de kaart

Kandidaat stellen

Je bent succesvol ingeschreven voor deze activiteit. Je ontvangt hiervan ook een bevestiging via mail.

Je hebt je succesvol kandidaat gesteld voor deze activiteit. Je ontvangt hiervan ook een bevestiging via mail.

Je staat op de reservelijst voor deze activiteit. Je ontvangt hiervan ook een bevestiging via mail. Wanneer er nog plaatsen moesten vrijkomen, brengen we je zeker op de hoogte.

Je bent al kandidaat voor deze activiteit.

Heb je al een vrijwilligersaccount bij Kazou? Log dan in om je kandidaat te stellen! Log inWaar heb jij info gevonden over onze basiscursus?
Kies één of meerdere opties

Wil je de basiscursus met je vrienden volgen? Indien "ja", vermeld hieronder hun namen. Indien "nee", vermeld hieronder "NVT".

Waarom wil je graag animator worden bij Kazou?

Wat zijn je hobby's?

Heb je reeds ervaring in het jeugdwerk? (Bvb. Leiding op speelplein, Chiro, Scouts, ...) Indien ja: waar, hoeveel en bij welke leeftijden?

Wat wil jij nog kwijt aan ons?